2 mai – Libertate

Iubirea

Toleranta nu este suficienta: este necesara iubirea autentica.

Iubirea nu este niciodata posesiva: ea ii face liberi pe cei pe care ii iubim. Nu poti spera sa iubesti un alt suflet daca esti posesiv, pentru ca e necesar ca toate sufletele sa fie libere in totalitate, sa se descopere pe ele insele si sa-si traiasca propria viata si de la acest nivel sa se relationeze. Cand esti posesiv fata de un suflet, ii blochezi evolutia spirituala. Aceasta nu trebuie s-o faci niciodata, e o grava responsabilitate pe care ti-o asumi.

Libertatea Spiritului este indispensabila pentru toti si pentru fiecare.

A vorbi despre iubire este o pierdere de timp: traieste-o si fa in asa fel incat viata ta sa fie demonstratia practica. Uita de tine in totalitate, revarsand iubire asupra fiintelor umane care te insotesc; cu cat ii iubesti mai mult cu atat cresti mai mult, cu atat relationezi mai mult, cu atat obtii mai mult. Dar fii atent, adevarara iubire este libera, asa ca renunta tot mai mult la a-i pune conditii .

Iubirea este calea. Iubirea indica drumul. Fara iubire in inima nu poti parcurge drumul spiritual, intrucat iubirea este cheia, iar roadele ei sunt miraculoase.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>