6 mai – Ajutor

Ajutor

Accepti ajutorul sau esti dependent?

Nu fi satisfacut de tine insuti cand in viata domneste dezordinea, nemultumirea si grijile ci cauta o calauza interioara si fii dispus sa accepti ajutor din afara. In multe situatii apar ocazii, solutii si persoane pentru a ajuta sa se faca lumina intr-o anumita situatie si mai ales cand aceasta are unghiuri intunecate sau cand esti prea implicat pentru a avea o viziune clara. In acele clipe, fii dispus sa accepti ajutorul care vine din exterior.

Aceasta, totusi, nu vrea sa insemne sa te precipiti spre diferite persoane ori de cate ori trebuie sa rezolvi o problema sau sa te atasezi si sa devii dependent de ele. Este important sa inveti sa mergi pe picioarele tale, sa reflectezi si sa cauti raspunsul in interior ori de cate ori e posibil.

Nu trebuie sa te lasi asaltat de lenea spirituala si sa te incredintezi altei persoane pentru ceva ce stii ca trebuie sa lamuresti tu, singur.

Sa te adresezi in liniste propriei tale voci interioare in scopul de a gasi raspunsul necesita timp si rabdare, dar nu spera sa cresti spiritual fara sa pui in practica toate acestea.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>